Hydrofiele doek met naam als geboorte- of kraamcadeau

Als je op zoek bent naar een echt uniek en persoonlijk geboorte cadeau, dan kan je eens nadenken over een hydrofiele doek met naam. Een hydrofiele doek met naam is een gepersonaliseerde hydrofiele doek, waar de naam of gedrukt of geborduurd wordt. Wil je dus indruk maken op vrienden of familie? Dan is dit persoonlijke cadeau een aanrader!

Waar kan je het beste een hydrofiele doek met naam bestellen?

Als je op internet gaat zoeken, zal je al snel een aantal websites en webshops tegen komen, waar je hydrofiele doeken kan personaliseren. Maar met al die keuze, waar kan je het beste een hydrofiele doek met naam bestellen? Onze voorkeur gaat uit naar de volgende websites om de opties, kwaliteit en snelle levertijd.

  • Kraam-cadeau.nl: Bij Kraam-cadeau kan je hydrofiele doeken van bekende merken zoals Jollein personaliseren met een naam. Zo heb je de leuke designs van de bekende merken, maar toch een persoonlijk cadeau door de naam toe te voegen. Bij deze website personaliseer je de doek in een handige tool, waar de positie van de naam, het lettertype en de kleur eenvoudig kiest.
  • By-Bineke.nl: Wij zijn helemaal fan van de producten van By Bineke! Ook hydrofiele doeken kan je hier personaliseren. Je kan hier zowel gewone als XL hydrofiele doeken met naam laten maken. Je kiest zelf een kleur, het lettertype, de kleur van de garen en de positie van de naam.

Hydrofiel doek met naam – een praktisch en origineel geschenk

Hoe maak je van een alledaags gebruiksvoorwerp een origineel cadeau? Verras je familie of vrienden die net een baby hebben gekregen met een geboorte- of kraamcadeau dat zowel nuttig als origineel en exclusief is. In plaats van een losse hydrofiele doek, kan je ook voor een set kiezen. Aangezien ouders met een pasgeboren kindje toch al snel 20 hydrofiele doeken nodig hebben, is het handig om een set te geven. i

Een originele hydrofiele swaddle met geborduurde of geprinte naam

Dat fijne, zachte hydrofiele doek waarin mama of papa hun pasgeborene inwikkelen, wordt nog mooier en leuker als baby’s naampje erop prijkt. Dat kan op allerlei manieren: met een opdruk in een lettertype en kleur naar keuze of heel luxueus geborduurd, zelfs in goudkleur! Met zo’n uniek kraam- of geboortecadeau blaas je iedereen van de sokken! Als je twijfelt aan het juiste formaat, dan zit je altijd goed met een hydrofiel doek van 120 X 120 cm. Dat kan zowel worden gebruikt als swaddle, maar ook als dekentje in het wiegje of het bedje, in de kinderwagen, als onderlegger op het verzorgingskussen, als speelkleed of het wordt misschien wel baby’s allereerste knuffeldekentje waarmee hij naar hartenlust kan experimenteren, op sabbelen en misschien wel zijn eerste lettertjes leert ontcijferen!

Personaleer een hydrofiel doek met een naam of tekst én een illustratie

Als je uitpakt met een gepersonaliseerd geboorte- of kraamcadeau doe je er nog een schepje bovenop als je niet alleen maar de naam op een hydrofiel doek laat zetten. Met een beetje zoeken vind je zeker een lettertype en kleur die zowel jij als de kersverse ouders en de baby mooi zullen vinden. Je kunt dan voor een opdruk kiezen, of je kunt de naam nog chiquer laten uitvoeren in een geborduurde versie. Zie je het nog origineler? Wat dacht je dan van een leuk tekstje erbij of een bijzondere illustratie? Iets romantisch zoals een geboortebloem, die symbool staat voor de maand waarin de baby is geboren? Of een leuk dier? Kies voor letters in een feestelijke kleur zoals goud of zilver, of ga voor iets meer romantisch.

Geboorte- of kraamcadeau: een set hydrofiele doeken met houten naambordje

Nog een leuk idee om als geboorte- of kraamcadeau te geven? Wat dacht je van een set hydrofiele tetradoeken in diverse formaten waar je een grote strik omheen doet. Als blikvanger voeg je er een houten geboortebordje bij waarop je de naam en de geboortedatum van de baby laat drukken. Alweer een praktisch en nuttig geschenk met als kers op de taart een aandenken voor later. Je kunt ook een pakket samenstellen met hydrofiele doeken die mooi bij elkaar passen, zoals in hetzelfde kleurenpallet of met eenzelfde leuke print. Daar kan je dan eventueel nog enkele nuttige kleine babyspulletjes aan toevoegen zoals een leuk speentje of een stel grappige sokjes. Eén ding is zeker: met hydrofiele dingen scoor je altijd, want ouders kunnen er nooit genoeg in huis hebben!