Hydrofiele doeken: wit

Hydrofiele doeken in het wit zijn een echte must-have voor elke ouder. Een effen witte hydrofiele doek kan je gebruiken bij het voeden of bij het wassen van je kindje. Witte hydrofiele doeken zijn veelal gemaakt van 100% katoen of bamboe. Hieronder kan je de mooiste witte hydrofiele doeken van het moment vinden.

[affiliate_products product_number=”1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11″ style=”grid” order_by=”rating” columns=”3″ merchants_count_directly_visible=”1″ hide_elements=”last-updated”][/affiliate_products]

Zijn hydrofiele doeken in het wit wel handig?

Het is absoluut een logische vraag om jezelf af te vragen, of witte hydrofiele doeken wel zo handig zijn. Je gebruikt hydrofiele namelijk bij het voeden en dat kan nog wel eens een kliederboel zijn. We raden dan ook aan hydrofiele doeken in het wit, vooral te gebruiken bij het wassen van je kindje. Zo kan je de hydrofiele doek als een handdoekje gebruiken. Voor het gebruik van de hydrofiele handdoek bij het voeden, kan je beter kiezen voor een hydrofiele doek met een kleurtje of printje.

Waar zijn hydrofiele doeken wit van gemaakt?

Net zoals alle hydrofiele doeken, zijn ook witte hydrofiele handdoeken gemaakt van 100% katoen. Deze stof wordt ook wel mousseline genoemd, omdat het vocht goed opneemt. Je hebt tegenwoordig ook hydrofiele doeken van bamboe, mocht je bijvoorbeeld liever geen witte hydrofiele doeken van katoen willen kopen. Hoeveel hydrofiele doeken je nodig hebt, lees je in ons handige artikel.

Hoe krijg je hydofiele doeken weer wit?

Misschien beschik je al over een aantal witte hydrofiele doeken, maar zijn deze wat verkleurd. Het kan natuurlijk voorkomen dat je witte hydrofiele doek verkleurd of vieze vlekken heeft. Je zal dan ook wellicht afvragen, hoe je hydrofiele doeken weer wit krijgt. Mocht je witte hydrofiele doek na het voeden een vlek bevatten, raden wij aan de doek te wassen met Vanish en direct te wassen. Wacht niet te lang, want des te lastiger het is om de vlek uit de doek te krijgen. Mocht je over een verkleurde witte hydrofiele doek beschikken, dan is er eigenlijk maar 1 oplossing. Je kan het beste de hydrofiele doek een nachtje laten weken in de soda. De soda zorgt ervoor dat de hydrofiele doek weer helemaal stralend wit wordt. Zorg er wel voor dat je hierna de witte hydrofiele doek nogmaals wast, zodat de doek volledig schoon is voordat je deze gebruikt voor je kindje.