Jollein hydrofiel

Het hydrofiel van Jollein is al jarenlang een must-have voor ouders. Jollein staat vooral bekend om de leuke printjes en goede kwaliteit hydrofiele doeken, washandjes en monddoekjes. Hieronder kan je onze favoriete hydrofiele producten van Jollein vinden. Koop nu snel jouw Jollein hydrofiel online, een echte aanrader voor eigen gebruik of als geboortecadeau.

[affiliate_products product_number=”1,2,3,4,5,6,7,8,9,10″ style=”grid” order_by=”rating” columns=”3″ merchants_count_directly_visible=”1″ hide_elements=”last-updated”][/affiliate_products]

Hydrofiele doeken van Jollein

Jollein is een bekend merk als het gaat om babyproducten. Of het nou gaat om slaapzakjes, babynestjes of hydrofiele doeken, Jollein heeft het. Jollein bestaat al meer dan 50 jaar en heeft dus enorm veel kennis van de beste baby producten. Dit zie je ook terug komen in de hydrofiele doeken van Jollein, welke van mooie kwaliteit zijn. Ook is Jollein een hip merk, wat je goed terug ziet komen in de printjes en designs van het Jollein hydrofiel. Zo heb je bijvoorbeeld hydrofiele doeken met een teddyberen print of juist een wat rustige print met stipjes. Hoe dan ook, de doeken zullen absoluut niet misstaan in de babykamer!

Hoe is het hydrofiel van Jollein ontstaan?

De eerste ingeving zal wellicht zijn, dat Jollein is opgericht door.. Jollein. Maar niets is minder waar! Jollein is namelijk niet de oprichter van het merk, maar dit baby merk is opgericht door Wim! Wim werkte zo’n 50 jaar geleden in een textielfabriek en was door een faillissement genoodzaakt om een andere manier van inkomsten te verzinnen. Met zijn kennis in het achterhoofd, is hij toen doeken en lakentjes gaan maken voor baby’s en ouders. De naam Jollein stond op 1 van de labels van de stoffen en daar ter plekke is de naam “Jollein” toen geboren.